Кухонний ніж Grossman Сантоку 182 мм (003 PF)
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Сантоку — японський варіант шеф-ножа. Він трохи легший, трохи коротший і трохи простіший у застосуванні. В універсальності ж він шефу нічим не поступиться. Сантоку гарний для:
Незалежно від того, чи готуєте ви просто, щоб регулярно харчуватися, чи тому, що кулінарія — ваше хобі (або навіть сенс життя), гострий, міцний і надійний кухонний ніж вам просто необхідний.
Ніж — один із небагатьох кухонних інструментів, який ви використовуєте майже щоразу, коли готуєте. Тому наявність на кухні високоякісних столових приборів дає чималі переваги — як із погляду безпеки, так і з погляду ефективності.
Ці кухонні ножі зроблені міцно та надійно. Вони дуже гострі, і ріжуть просто чудово. Та й користуватися ними просто та зручно.
Матеріал ручок — міцний зносостійкий пластик, стійкий до впливу води, хлору та мийних засобів.
- подрібнення зелені
- нарізання овочів і фруктів
- нарезки сыра
- особливо гарний цей ніж у роботі з морепродуктами
Незалежно від того, чи готуєте ви просто, щоб регулярно харчуватися, чи тому, що кулінарія — ваше хобі (або навіть сенс життя), гострий, міцний і надійний кухонний ніж вам просто необхідний.
Ніж — один із небагатьох кухонних інструментів, який ви використовуєте майже щоразу, коли готуєте. Тому наявність на кухні високоякісних столових приборів дає чималі переваги — як із погляду безпеки, так і з погляду ефективності.
Ці кухонні ножі зроблені міцно та надійно. Вони дуже гострі, і ріжуть просто чудово. Та й користуватися ними просто та зручно.
Матеріал ручок — міцний зносостійкий пластик, стійкий до впливу води, хлору та мийних засобів.
Цей ніж виготовлений із неіржавкої сталі 1.4116
Неіржавка сталь 1.4116 виробляється німецькою компанією Thyssen-Krupp. Це одна з найвідоміших і найпопулярніших сталей для кухонних і медичних ножів у Німеччині та високорозвитих країнах у всьому світі.
Її переваги:
- корозійна стійкість
- міцність і чудова зносостійкість
- стійкість до виникнення плям
- найкраща (чим у більшості сталей цього класу) тривалість збереження гостроти леза.
- Не мийте ножі в посудомийній машині. Перепади температур і груба поведінка неабияк скоротять термін експлуатації. Якщо ви плануєте користуватися ножами довго, мийте їх вручну. Мийте ножі відразу після використання. Ретельно протирайте їх. Зберігайте ножі сухими. Використовуйте магнітні планки та універсальні блоки для ножів, щоб продовжити термін експлуатації. Не рекомендується різати ножами на жорстких поверхнях, як-от кам'яний стіл, скляна обробна дошка або керамічна тарілка. Це може передчасно затопити лезо. Використовуйте дерев'яну або пластикову дошку
Основні | |
---|---|
Виробник | Grossman |
Тип | Ніж сантоку |
Кількість предметів в наборі | 1 |
Матеріал леза | високовуглецева сталь |
Матеріал рукоятки | Нержавіюча сталь |
Довжина леза | 18 см |
Країна виробник | Китай |
- Ціна: 655 ₴